Gaming a rok 2021, jseš na to ready? Tady máš naší TOP 4 pro PS5!

Playstation 5 je už za dveřma a protože chcem, abys byl připravenej na to, co přijde, dali jsme do kupy pár pařeb, kterejm se podíváme na zoubek. Jdeš do toho taky?
Gaming a rok 2021, jseš na to ready? Tady máš naší TOP 4 pro PS5!

I ty možná doufáš, že příští rok doma nebudeme muset trávit tolik času, co letos. Anebo jsi možná jeden z těch, který si to do jistý míry i užívaj a věnuješ se broušení skillu v PC a PS hrách. Ono není občas od věci se jen tak zavřít doma, zatáhnout žaluzie a ponořit se do světa alternativních dimenzí, středověkejch bitev anebo si prostě jen tak začutat třeba s kámošema online.

Protože my do týhle skupiny rozhodně patříme, dali jsme pro tebe (a i tak trochu pro nás) do kupy seznam 4 herních pecek pro rok 2021, kterejch se už sami nemůžeme dočkat. A co je na tom nejlepší? Všechny tyhle pařby budou dostupný i ve verzi pro PlayStation 5, kterej si budeš moct pořídit už 19.11.! Pojď se na to mrknout s náma.

 

  1. God of War – Ragnarök

PlayStation 5 je aktuální téma, tak proč nezačít s něčim, co se za poslední roky stalo skoro jeho maskotem. Tohle pokračování – dneska už v podstatě PS klasiky – série God of War, totiž vlastně ani nikde jinde než na konzolích od Sony hrát nejde. Od studia Santa Monica zatím nemáme moc infa, záběry ze hry oficiálně v podstatě neexistujou a k dispozici máme teda jenom pár střípků. Co je ale už jasný je to, že se na obrazovku opět vrátí pěkně vostrej a oblíbenej Kratos, jeho syn Atreus a že se budeme držet severské mytologie, jak vyplívá z názvu. Kromě toho ještě víme, že na oficální upoutávce je vyobrazen mořský had Jörmungandr. Ten podle legend zabil severského boha hromu Thóra, potom, co vylezl na pevninu. Můžem teda předpokládat, že něčeho podobnýho se ve hře snad taky dočkáme. Přesný datum vydání bohužel ještě neznáme, ale minimálně by mělo bejt možný sundat pár otravných bohů v příštím roce. Víme ale to, že aby sis ji mohl zapařit, bez PS5 se nejspíš neobejdeš.

V tuhle chvíli máme jenom tuhle upoutávku: 

 


  1. Hogwarts Legacy

Pro spoustu z nás to určitě bude něco jako předčasnej dárek k Vánocům. Kvůli tomuhle titulu totiž máš šanci vrátit se po relativně dlouhý době do kouzelnickýho světa a odkrýt spoustu novejch tajemství Bradavic. Tentokrát ale v trochu jinym kabátku, protože se vracíme do školy čar a kouzel v 19. století. Nepotkáme se teda asi s hlavním protagonistou Harrym, ani jeho kamarády. Na druhou stranu takovejch pecek už tu pár máme. Nám přijde super, že se dostaneme do role doposud neznámýho studenta kouzelnické školy, kterej v sobě má skrývat tajemství, který může zásadně ovlivnit celej kouzelnickej svět. Co si budem, myslim že mnohem víc ti řekne oficiální trailer.

<

Super zpráva je, že si to můžeš zapařit jak na PS5, tak i ostatních tradičních platformách, jako je PCčko nebo Xbox. Co se týče data vydání, jediný info, který zatím máme je rok 2021. Tak si pojďme fandit, ať je to co nejdřív!

 


  1. Far Cry 6

Asi málo kdo z gamerů srdcařů nikdy neslyšel o Far Cry. Příští rok si pro nás Ubisoft připravil další díl s pořadovym číslem 6. To, že to bude našlápnutý (ostatně jako vždycky) je už teď jasná věc. Kromě super grafiky, super akce a spousty možností, jak rozvíjet svoji postavu, si můžeš i ty všimnout, že tentokrát Ubisoft vážně netroškařil. Ti z vás, kteří měli to štěstí a stihli zkouknout Breaking Bad (v českym překladu Perníkový táta), už určitě z náhledu traileru poznali, že ve hře se bude vyskytovat i „Gustavo Fring“ (herec Giancarlo Esposito). Ten zřejmě zápornému charakteru ve hře propůjčil hlas i ksicht. No uznej sám, trailer jako ukázka hlavního záporáka nevypadá vůbec špatně, co? https://youtu.be/-IJuKT1mHO8

<

Tahle pecka vyjde 18. února a zapařit si jí budeš moct na PC, Xboxu i PlayStationu.

 


  1. Hitman 3

Příští rok se taky chystá očekávaný zakončení cool herní trilogie World of Assassination. Tahle série Hitmana vznikla v roce 2016 a její poslední díl můžem podle dostupnejch informací očekávat začátkem příštího roku. Pro fandy tohohle titulu je ale bezesporu super zpráva, že se dočkají přesunu postupu z Hitmana 2 do Hitmana 3. Přesunou se tedy jak zbraně a předměty, tak i obleky. Detailnější info o přesunu uloženýho progressu do novýho dílu zatím nemáme. Co tak nějak víme je to, že hra se ponese v podobným duchu jako její předchozí verze. Nebude chybět super tajemná atmosféra, trocha černýho humoru, perfektní akce a poutavej a našlápnutej příběh.

Co říkáš na trailer? 

Z našich titulů tu bude Hitman nejspíš jako první, protože datum vydání je stanovený na 20. ledna 2021 a stejně jako u Far Cry 6, budeš ho moct standardně hrát na PSku, Xboxu i na PC! To je super ne?

 

Na tenhle seznam by se určitě dala přidat velká řada dalších titulů, který si rádi zapaříme. K tomu se ale třeba vrátíme příště.

Mohlo by tě zajímat

Nejznámější kauzy podvádění v esportu

Nejznámější kauzy podvádění v esportu

V návaznosti na předchozí článek ohledně cheatů se pojďme společně podívat na nějaké ty kauzy, které oblétly svět.

Big Shock! a Evropa 2 ti přináší shockující výzvy! Máš na to koule?

Big Shock! a Evropa 2 ti přináší shockující výzvy! Máš na to koule?

Určitě si pamatuješ naši spolupráci s Blakkwood records nebo třeba Dakar. To, co přijde teď, strčí všechny tyhle akce z…

SERIÁLOVÁ RUTINA SUCKS

SERIÁLOVÁ RUTINA SUCKS

Winter is here. Všichni zalízáme do peřin a na obrazovkách svých přístrojů sjíždíme už po čtvrtý první řadu Teorie…

Akční bijáky trochu jinak

Akční bijáky trochu jinak

Čeká tě o víkendu randíčko s partnerem, house party s kámoši nebo chceš prostě chillnout doma u filmu?…

Nové hry v březnu: The Division 2, Devil May Cry a bojovka od autorů Dark Souls

Nové hry v březnu: The Division 2, Devil May Cry a bojovka od autorů Dark Souls

Po silném herním únoru přichází březen, který po této stránce nemá předchůdci moc co závidět a přinese taky …

Vyhraj kamion plný cen! Limitky Big Dakar 2020 přijíždí na pulty obchodů.

Vyhraj kamion plný cen! Limitky Big Dakar 2020 přijíždí na pulty obchodů.

Rok se s rokem sešel a naši kluci už zase vyjížděj na zimu do teplých krajin. Tentorkát se vrchol závodní sezóny…

Renne: "Když začnu psát text, vím jestli to bude dobrý nebo sr****"

Renne: "Když začnu psát text, vím jestli to bude dobrý nebo sr****"

Laď novej music podcast, ať víš, co tohohle rappera inspiruje, kam se posunul za svou kariéru a nejen to.

Ollie se šneky na BEDNĚ! JE TO VŮBEC MOŽNÉ?

Ollie se šneky na BEDNĚ! JE TO VŮBEC MOŽNÉ?

Ani Vám nevím, kde jsem přišla na tak šílenou trenérku, ale ona mi vždy připraví víkendové vyžití. Teda jen v tom…

Nové hry v září: Pavoučí superhrdina, mayská apokalypsa či útěk do Mexika.

Nové hry v září: Pavoučí superhrdina, mayská apokalypsa či útěk do Mexika.

Září tradičně nepatří mezi nejsilnější herní měsíce, letos ale přinese hned tři zajímavý kousky, o kterých byste…

Koncerty jsou zpět a Big Shock! Music je u toho!

Koncerty jsou zpět a Big Shock! Music je u toho!

Párty se vyrojily, jak energie po Big Shocku! a ani my nezahálíme. Chceš vědět, co chystáme a na co se těšíme? Tak to…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko