Největší novinky z letošního herního svátku E3 2018.

Los Angeles opět patřilo hrám. Velcí i malí vydavatelé a indie studia ukázala novinky a došlo rovněž k odhalení zbrusu nových her. Postupně si v článku představíme ty největší novinky, které bys rozhodně neměl minout.
Největší novinky z letošního herního svátku E3 2018.

 

Cyberpunk 2077

Polskej CD Projekt Red po více než čtyřech letech mlčení ukázal více ke svý sci-fi akci.

Autoři série Zaklínač vezmou hráče do kalifornskýho města Night City a nabídnou obří porci svobody. Zahraješ si primárně z pohledu první osoby a novej nabušenej trailer dokáže na hru pořádně nalákat.

Samozřejmě jsme se ještě data vydání nedočkali a příští rok to pravděpodobně nebude. Až hra (po dlouhém a úmorném čekání) vyjde, tak si ji budeme moci zahrát na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

 

 


 

Assassin's Creed Odyssey

Překvapivě už letos bude nové pokračování Assassin's Creed. Po úspěšném starodávném Egyptě v díle Origins přinese oznámené pokračování Odyssey antické Řecko a možnost výběru mezi pohlavím hlavního hrdiny.

Čeká tě období peloponéské války a na straně Sparty bude třeba s Athénami pořádně zatočit. Trailer vypadá parádně a zvlášť se těšíme na vylepšené námořní souboje.

Odyssey si zahrajeme 5. října tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ačkoliv vyjde rok po Origins, tak vydavatel potvrdil, že to neznamená návrat ke každoročnímu vydávání Assassin's Creed.

 


 

The Division 2

Ubisoft více přiblížil masivní The Division 2, který tě vezme do Washington D.C. a podívat se můžeš na premiérovej gameplay.

 

 


 

Anthem

Největší pozornost u vydavatele Electronic Arts dostala chystaná multiplayerová akce Anthem, na který pracuje studio BioWare (Mass Effect a Dragon Age). Ukázán byl především působivej trailer.

Anthem se bude hrát pouze on-line (do světa ale budete moci vyrazit sólo) a důležitou součástí hry mají být “eventy” v herním světě, půjde třeba o souboj s obřím protivníkem až pro osm hráčů, navíc rozdělený na tři fáze.

Máme také přesný datum vydání, do světa Anthem se podíváme od 22. února příštího roku a to na počítačích a konzolích Xbox One a PlayStation 4.

 

 


 

Origin Access Premier

EA dále ukázalo, že to myslí vážně s předplatným her. Byla představena služba Origin Access Premier, což je vyšší level stávajícího Origin Access.

Na rok přijde na 60€ a dostaneš přístup ke všem novým hrám v den vydání. Spuštěna bude někdy na podzim a předplatitelé se mohou těšit na Battlefield V, nový sportovní tituly nebo třeba zpětně hry A Way Out a novinku Unravel Two.

 


 

Unravel Two

V neposlední řadě využil vydavatel svoji konferenci, aby rovnou vydal plošinovku Unravel Two. Dvojka je stejně roztomilá jako její předchůdce a navíc si můžeš zahrát v kooperaci s kamarádem nebo bez něj - postavičky budou vždy dvě.

 


 

The Elder Scrolls: VI

Bethesda oficiálně potvrdila The Elder Scrolls: VI. Takže se Skyrim konečně dočká nástupce, to je ale také jediná informace, co z vydavatele na E3 vypadla.

 


 

Doom Eternal

Dále první trailer potvrdil Doom Eternal, kterej naváže na úspěšnej restart série z roku 2016 a peklo vezme rovnou na Zem.

 

 


 

Wolfenstein Youngblood

Další významnou novinkou bylo odhalení Wolfenstein Youngblood. Odehraje se v Paříži a do hlavní role umístí dvě dcery hrdiny Blazkowizce, takže si budeš moci zahrát s kámošem v režimu kooperace.

Bethesda ještě potvrdila, že Bethesda Games Studios (autoři Fallout a The Elder Scrolls) pracují po 25 letech na nové sci-fi hře Starfield. Více o ní ale nevíme.

 

 


 

Metro: Exodus

Za pozornost určitě stojí novinky okolo očekávané akce Metro: Exodus. Sice jsme se moc infa nedozvěděli, ale 17 minut gameplay záběrů by si měl pustit každý, koho alespoň trošku tento typ her zajímá. Jsou jednoduše strhující a kromě překrásné grafiky ukážou řadu nových prvků.

No nebudeme ti kazit překvapení.

 

 


 

Shadow of the Tomb Raider

Podobně jako Metro se ukázala Lara Croft v novém Shadow of the Tomb Raider. Nechyběl akční gameplay trailer ani několik minut ukázky, jak si v džungli poradit se skupinkou nepřátelských vojáků.

 


 

Ghost of Tsushima

Z konference Sony zaujaly hlavně nový záběry z plánovaný exkluzivity Ghost of Tsushima. Ani nevíme, kdy naposledy jsme hráli dobrou samurajskou hru a tahle vypadá velmi slibně.

Jako samuraj budeš čelit mongolský invazi, a to vše v otevřeném světě s hromadou možností, vedlejších úkolů a důležitejch postav.

 


 

The Last of Us Part II

Viděli jsme rovněž premiérovej gameplay z The Last of Us Part II, který vykresluje Ellie v dost brutálním světle. Opět to vypadá parádně.

 


 

Battlefield V

První trailer na Battlefield V řadu hráčů nepříjemně překvapil. DICE na E3 ukázalo novej multiplayer a hra už vypadá mnohem více jako dřívější díly. Asi nemá cenu polemizovat o tom, že tu takhle dobře zpracovaná 2. světová válka prostě chyběla. 

 


 

Forza Horizon 4

Microsoft se vytasil především s Forza Horizon 4. Pokračování Horizon odnože populárních závodů nás vezme do Británie a první záběry nevypadaj vůbec špatně. Těšit se můžeš na rozmanitou krajinu a taky střídání ročních období. Více než 450 aut znamená největší vozovej park v historii Horizon. Zahrajeme si 2. října na počítačích s Windows 10 a Xbox One.

 

 


 

Halo Infinite

Další Microsoft hry se na konferenci spíše mihly. Teaser trailer potvrdil Halo Infinite, který naváže na Halo 5, ale ještě si na něj počkáme.

 

 


 

Gears 5

Další díl série Gears of War se jmenuje jednoduše Gears 5 a do hlavní role obsadí Kait z předchozího dílu. Obě hry jsou v plánu pro PC a Xbox One.

 


 


 

 

Mohlo by tě zajímat

Jak se nezhroutit z konce léta? Zkoukni našich 5 tipů a budeš v pohodě.

Jak se nezhroutit z konce léta? Zkoukni našich 5 tipů a budeš v pohodě.

Léto je prostě super. Je teplo, pohodička, dovolenky, pro jinýho možná prázdniny a klid od školy. Když je náhodou mega…

Češi a Dakar patří k sobě. Přesvědč se sám!

Češi a Dakar patří k sobě. Přesvědč se sám!

Rallye Dakar, extrémní závod s dlouhou tradicí. Už od roku 1979, kdy byl poprvé odstartován, táhne snad všechny…

Top vzkazy podpory jezdcům. Najdi se!

Top vzkazy podpory jezdcům. Najdi se!

Nebudeme si na nic hrát a řekneme to naplno. Bez svejch fanoušků by to Martin s Honzou měli setsakra těžký. Tak jsme se…

Letošní CES přinesl GeForce RTX grafiky, ukázku 10nm čipu a další.

Letošní CES přinesl GeForce RTX grafiky, ukázku 10nm čipu a další.

Další ročník obřího veletrhu elektroniky CES je prakticky za námi a tradičně se urodila obrovská spousta novinek nejen…

Odpověz 10 otázek a vyhraj six pack herní limitky!

Odpověz 10 otázek a vyhraj six pack herní limitky!

6 kódů, 6 půllitrů lahodného Big Shocku!, od této zářivé budoucnosti tě dělí jen dvě věci. Rychlost a 10 soutěžních…

VÍTEJ NA BIG SHOCK! BLOGU

VÍTEJ NA BIG SHOCK! BLOGU

Tak ses konečně dočkal! Nevíš, co dělat, když si v klidu doma načneš plech? Chybí ti něco ke čtení? Zajímá tě, co se…

REPREZENTUJ SVOU UNIVERZITU V ESPORTU!

REPREZENTUJ SVOU UNIVERZITU V ESPORTU!

Naše republika překonává éru Michala Davida a Helči Vondráčkový a nepřestává shockovat! Tentokrát naštěstí o něco lépe.…

E-sport - Nejlepší týmy světa

E-sport - Nejlepší týmy světa

Dneska jsme si pro všechny fanoušky gamingu připravili náhled pod pokličku týmům, kterým se povedlo udělat díru do…

Big Shock! výběr: 5 zimních sportů, který bys nečekal

Big Shock! výběr: 5 zimních sportů, který bys nečekal

Koňský lyžování, profi koulovačka a spousta dalších zimních bizárů jsou běžným smrtelníkům skrytý v ulitě svejch…

Jak rozdáváme Big Shock! výhry

Jak rozdáváme Big Shock! výhry

Wow, to je neuvěřitelný kolik vás soutěží v každý hře a je jedno jestli je to Music, Dakar, Gaming nebo něco…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko