Největší novinky z letošního herního svátku E3 2018.

Los Angeles opět patřilo hrám. Velcí i malí vydavatelé a indie studia ukázala novinky a došlo rovněž k odhalení zbrusu nových her. Postupně si v článku představíme ty největší novinky, které bys rozhodně neměl minout.
Největší novinky z letošního herního svátku E3 2018.

 

Cyberpunk 2077

Polskej CD Projekt Red po více než čtyřech letech mlčení ukázal více ke svý sci-fi akci.

Autoři série Zaklínač vezmou hráče do kalifornskýho města Night City a nabídnou obří porci svobody. Zahraješ si primárně z pohledu první osoby a novej nabušenej trailer dokáže na hru pořádně nalákat.

Samozřejmě jsme se ještě data vydání nedočkali a příští rok to pravděpodobně nebude. Až hra (po dlouhém a úmorném čekání) vyjde, tak si ji budeme moci zahrát na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

 

 


 

Assassin's Creed Odyssey

Překvapivě už letos bude nové pokračování Assassin's Creed. Po úspěšném starodávném Egyptě v díle Origins přinese oznámené pokračování Odyssey antické Řecko a možnost výběru mezi pohlavím hlavního hrdiny.

Čeká tě období peloponéské války a na straně Sparty bude třeba s Athénami pořádně zatočit. Trailer vypadá parádně a zvlášť se těšíme na vylepšené námořní souboje.

Odyssey si zahrajeme 5. října tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ačkoliv vyjde rok po Origins, tak vydavatel potvrdil, že to neznamená návrat ke každoročnímu vydávání Assassin's Creed.

 


 

The Division 2

Ubisoft více přiblížil masivní The Division 2, který tě vezme do Washington D.C. a podívat se můžeš na premiérovej gameplay.

 

 


 

Anthem

Největší pozornost u vydavatele Electronic Arts dostala chystaná multiplayerová akce Anthem, na který pracuje studio BioWare (Mass Effect a Dragon Age). Ukázán byl především působivej trailer.

Anthem se bude hrát pouze on-line (do světa ale budete moci vyrazit sólo) a důležitou součástí hry mají být “eventy” v herním světě, půjde třeba o souboj s obřím protivníkem až pro osm hráčů, navíc rozdělený na tři fáze.

Máme také přesný datum vydání, do světa Anthem se podíváme od 22. února příštího roku a to na počítačích a konzolích Xbox One a PlayStation 4.

 

 


 

Origin Access Premier

EA dále ukázalo, že to myslí vážně s předplatným her. Byla představena služba Origin Access Premier, což je vyšší level stávajícího Origin Access.

Na rok přijde na 60€ a dostaneš přístup ke všem novým hrám v den vydání. Spuštěna bude někdy na podzim a předplatitelé se mohou těšit na Battlefield V, nový sportovní tituly nebo třeba zpětně hry A Way Out a novinku Unravel Two.

 


 

Unravel Two

V neposlední řadě využil vydavatel svoji konferenci, aby rovnou vydal plošinovku Unravel Two. Dvojka je stejně roztomilá jako její předchůdce a navíc si můžeš zahrát v kooperaci s kamarádem nebo bez něj - postavičky budou vždy dvě.

 


 

The Elder Scrolls: VI

Bethesda oficiálně potvrdila The Elder Scrolls: VI. Takže se Skyrim konečně dočká nástupce, to je ale také jediná informace, co z vydavatele na E3 vypadla.

 


 

Doom Eternal

Dále první trailer potvrdil Doom Eternal, kterej naváže na úspěšnej restart série z roku 2016 a peklo vezme rovnou na Zem.

 

 


 

Wolfenstein Youngblood

Další významnou novinkou bylo odhalení Wolfenstein Youngblood. Odehraje se v Paříži a do hlavní role umístí dvě dcery hrdiny Blazkowizce, takže si budeš moci zahrát s kámošem v režimu kooperace.

Bethesda ještě potvrdila, že Bethesda Games Studios (autoři Fallout a The Elder Scrolls) pracují po 25 letech na nové sci-fi hře Starfield. Více o ní ale nevíme.

 

 


 

Metro: Exodus

Za pozornost určitě stojí novinky okolo očekávané akce Metro: Exodus. Sice jsme se moc infa nedozvěděli, ale 17 minut gameplay záběrů by si měl pustit každý, koho alespoň trošku tento typ her zajímá. Jsou jednoduše strhující a kromě překrásné grafiky ukážou řadu nových prvků.

No nebudeme ti kazit překvapení.

 

 


 

Shadow of the Tomb Raider

Podobně jako Metro se ukázala Lara Croft v novém Shadow of the Tomb Raider. Nechyběl akční gameplay trailer ani několik minut ukázky, jak si v džungli poradit se skupinkou nepřátelských vojáků.

 


 

Ghost of Tsushima

Z konference Sony zaujaly hlavně nový záběry z plánovaný exkluzivity Ghost of Tsushima. Ani nevíme, kdy naposledy jsme hráli dobrou samurajskou hru a tahle vypadá velmi slibně.

Jako samuraj budeš čelit mongolský invazi, a to vše v otevřeném světě s hromadou možností, vedlejších úkolů a důležitejch postav.

 


 

The Last of Us Part II

Viděli jsme rovněž premiérovej gameplay z The Last of Us Part II, který vykresluje Ellie v dost brutálním světle. Opět to vypadá parádně.

 


 

Battlefield V

První trailer na Battlefield V řadu hráčů nepříjemně překvapil. DICE na E3 ukázalo novej multiplayer a hra už vypadá mnohem více jako dřívější díly. Asi nemá cenu polemizovat o tom, že tu takhle dobře zpracovaná 2. světová válka prostě chyběla. 

 


 

Forza Horizon 4

Microsoft se vytasil především s Forza Horizon 4. Pokračování Horizon odnože populárních závodů nás vezme do Británie a první záběry nevypadaj vůbec špatně. Těšit se můžeš na rozmanitou krajinu a taky střídání ročních období. Více než 450 aut znamená největší vozovej park v historii Horizon. Zahrajeme si 2. října na počítačích s Windows 10 a Xbox One.

 

 


 

Halo Infinite

Další Microsoft hry se na konferenci spíše mihly. Teaser trailer potvrdil Halo Infinite, který naváže na Halo 5, ale ještě si na něj počkáme.

 

 


 

Gears 5

Další díl série Gears of War se jmenuje jednoduše Gears 5 a do hlavní role obsadí Kait z předchozího dílu. Obě hry jsou v plánu pro PC a Xbox One.

 


 


 

 

Mohlo by tě zajímat

Užitečnej esport mindset: Ragovat se nevyplácí.

Užitečnej esport mindset: Ragovat se nevyplácí.

Jestli paříš spíše onlinovky než Kingdome Come, určitě tě někdy napadlo přestat hrát a začít trénovat. Pokud tě tohle…

SERIÁLOVÁ RUTINA SUCKS

SERIÁLOVÁ RUTINA SUCKS

Winter is here. Všichni zalízáme do peřin a na obrazovkách svých přístrojů sjíždíme už po čtvrtý první řadu Teorie…

Summer Big Shock! letní limitovaná kolekce se blíží ke konci!

Summer Big Shock! letní limitovaná kolekce se blíží ke konci!

Léto se pomalu, ale jistě blíží ke svýmu konci, a to znamená jediný. Naše limitovaná letní kolekce brzy opustí e-shop!!…

Mobilní hry z Brna dobývají svět! Poznej MADFINGER Games.

Mobilní hry z Brna dobývají svět! Poznej MADFINGER Games.

Právě teď ti na Big Shock! blogu exkluzivně představíme nejlepší vývojáře mobilních her v Česku! Čti dál a poznej…

Karel poprvé v akci. Trénink na Dakar odstartoval vítězstvím!

Karel poprvé v akci. Trénink na Dakar odstartoval vítězstvím!

Červenec nám pomalu končí a jeho poslední víkend se nesl ve znamení Karlovy velký zkoušky. Kdo, že je Karel? No to snad…

Horská cyklistika a Big Shock! Čti rozhovor s Áďou Fuksovou.

Horská cyklistika a Big Shock! Čti rozhovor s Áďou Fuksovou.

Shockhunters rodina se neustále rozrůstá a ty máš dneska možnost poznat 19 letou horskou cyklistku Áďu Fuksovou. Co jí,…

Začíná Fišerky cesta do Tokia. Fandi s náma!

Začíná Fišerky cesta do Tokia. Fandi s náma!

Dej si chvilku chill, otevři plech a začti se do rozhovoru s naší Big Shock! ambasadorkou Terkou Fišerovou …

Pořádnej SHOCK? Český GAMING průmysl!

Pořádnej SHOCK? Český GAMING průmysl!

Od doby kdy vyšlo Kingdome Come: Deliverance už všichni ví, že co se herního průmyslu týče, jsme my – Češi – prostě…

Nejslavnější únikovky? Na Shock Challenge jsou prostě krátký!

Nejslavnější únikovky? Na Shock Challenge jsou prostě krátký!

Určitě už to všechno víš a nic tě nepřekvapí. Shock Challenge bude nářez o tom žádná, ale víš, že se fakt jedná o…

Legendy esportu na lokální scéně

Legendy esportu na lokální scéně

V dnešním článku se dozvíš o borcích z progaming scény, kteří už nemusí nikomu nic dokazovat. Ti už legendami…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko