Ty největší herní pecky, které si letos zahrajeme

Letos nás kromě nový generace konzolí čeká i kotel novejch a hlavně zábavnejch her. Vybrali jsme pro tebe ty nejzajímavější, tak čti!
Ty největší herní pecky, které si letos zahrajeme

 

Cyberpunk 2077

Bez pochyby snad nejočekávanější hra roku. Pracují na ní autoři série Zaklínač, kteří hlavně s třetím dílem ukázali, že propracované herní světy, které zabaví na desítky či stovky hodin, rozhodně umí. Místo fantasy na nás tentokrát čeká sci-fi a rozsáhlé město Night City.

Budeš hrát z pohledu první osoby a Cyberpunk 2077 ti umožní dost podrobný úpravy hlavního hrdiny. Těžko najdeš prvek z her s otevřeným světem, který by CD Projekt Red do svého chystaného magnum opus nezahrnul. Ať už to je hromada zbraní a jejich vylepšování, perky, vozidla, mini hry jako box, hacking nebo závody v autech a mnoho mnoho dalšího.

 

 

Cyberpunk 2077 vyjde 17. září pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Radši už vymýšlej, jak koncem září získat hromadu volnýho času.

 

 


 

Ghost of Tsushima

Japonsko hroutící se pod nájezdy mongolských dobyvatelů a proti nim jeden skálopevně odhodlaný samuraj. Přesně tak zní základní premisa této chystané PlayStation 4 exkluzivity. Zatím zveřejněné trailery rozhodně nadchly.

Hra nabídne krásně zpracované a variabilní prostředí, možnosti pro tichý postup, jízdu na koni či šplhání po skalách.

Tvůrci slibují, že tě po herním světě nebudou vodit za ručičku a místo toho Ghost of Tsushima nabídne spoustu svobody. Chybět nemají volitelné 1v1 duely, interakce s dalšími postavami či vedlejší úkoly, aby sis mohli pobyt na ostrově Tsushima prodloužit.

 

 

Hra zatím nemá přesné datum vydání, objeví se někdy okolo třetího kvartálu pro PlayStation 4.

 


 

Call of Duty 2020

Letošní Call of Duty nemá zatím přesný název ani podrobnosti, ale samozřejmě bylo jasné, že také letos nové pokračování vyjde. Vydavatel Activision již stihl nový díl potvrdit, ale neřekl, jaké studio na něm pracuje.

Na vývoji Call of Duty se tradičně střídají studia Treyarch, Infinity Ward a Sledgehammer Games. Právě poslední jmenované by podle tradiční rotace mělo mít letošní díl na starost.

Objevily se ovšem spekulace, že se vývoj nedaří podle plánu a vydavatel pověřil Treyarch, aby svoje Call of Duty vydali již letos. Možné je, že se dočkáme pokračování oblíbené série Black Ops.

 


 

Doom Eternal

Na pokračování série Doom budeme čekat jenom do konce příštího měsíce. Hra vychází 20. března a slibuje pokračování old-schoolového střílení démonů, tentokrát rovnou na Zemi, kterou pekelné síly obsadily.

Multiplayer přinese nový režim Battlemode, který zatím z trailerů vypadá jako potřebný svěží vítr. Jeden hráč v roli hrdiny Slayera v něm bude bojovat pro dvěma hráčům v roli démonů. Těch bude při startu na výběr pět a další mají tvůrci v plánu přidávat formou aktualizací zdarma.

 

 

Doom Eternal vyjde 20. března pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Později v tomto roce vyjde pro Nintendo Switch.

 


 

Halo Infinite

Jedna z vlajkových lodí konzole Xbox se má vrátit tento podzim, akorát s vydáním nového Xbox Series X. Studio 343 Industries zatím o Infinite moc neřekli, máme se ale dočkat “lidštějšího” příběhu s větším důrazem na Master Chiefa, který se právě v předchozím díle nedočkal takové pozornosti jako dřív.

Halo Infinite vyjde na současnou a novou generaci konzole Xbox a také na počítače.

 

 


 

Microsoft Flight Simulator

Letošní ročník leteckého simulátoru od Microsoftu slibuje skutečnou revoluci. Studio totiž našlo způsob, jak využít reálné mapové podklady k vytvoření herního světa, takže místo vymodelovaného generického prostředí budeme létat nad skutečnými kontinenty, městy a tak podobně.

Chybět nemá ani detailně zpracovaný sníh a tvůrci prozradili, že jejich celkové ambice jsou ještě vyšší.

 

>

 

Hra vyjde někdy letos pro počítače a konzoli Xbox One.

 


 

The Last of Us Part II

Pro hráče s PlayStation 4 určitě jedna z největších her roku a také možné poslední velké rozloučení s aktuální generací konzole PlayStation.

Příběh se odehrává pět let po událostech jedničky a tentokrát dostane hlavní roli Ellie. Jak už ukázaly zveřejněné trailery, rozhodně nebude radno si s ní zahrávat.

Problémy má tentokrát představovat tajemný kult, který se v post-apokalyptickém světě objevil. The Last of Us Part II vyjde 29. května pro PlayStation 4.

 

 


 

Half-Life: Alyx

Zní to skoro nereálně, ale opravdu se již koncem března dočkáš pokračování série Half-Life. Místo třetího dílu ale půjde o odbočku určenou pouze pro virtuální realitu. A jak už určitě víš podle názvu, hlavní roli nedostane Gordon Freeman, ale Alyx.

Příběh se odehrává mezi prvním a druhým dílem, hlavní hrozba je opět mimozemská rasa Combine. Valve slibuje, že zasazení do VR přinese ponoření do světa jako nikdy dříve a nabídne celou řadu nových herních mechanismů. Kromě soubojů na nás bude čekat dostatek prozkoumávání herního světa a rovněž logické hádanky.

 

>

 

 

Half-Life: Alyx vychází 23. března jako SteamVR hra. Zahrajete si s headsety Valve Index, Oculus Rift, HTC Vive a také s Windows Mixed Reality headsety.

 


 

Resident Evil 3 Remake

Normálně nejsou přepracování starých her tolik očekávané, ale Capcom nám s remake Resident Evil 2 ukázal, že legendy umí oživit jako málokdo a poté, co nová verze druhého dílu hororové série stihla rychle prodat více kusů než originál, ani nepochybujeme, že vydání Resident Evil 3 v novém kabátku bude velkolepá herní událost.

Podobně jako přepracovaná dvojka nabídne remake třetího dílu kameru z pohledu třetí osoby. Hlavní role obsadí Jill Valentine a Carlos Oliveira, bojovat budou muset hlavně s monstrem Nemesis. Součástí balení bude Resident Evil: Resistance, což je nový kooperativní on-line zážitek.

 

>

 

Hra vychází 3. dubna pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

 


 

Watch Dogs: Legion

Pokračování městské akce od Ubisoftu mělo původně vyjít již začátkem března, vydavatel ho ale společně s dalšími hrami odložil a zatím nemá přesné datum vydání. Je ale téměr jisté, že se letos dostane na pulty obchodů.

Třetí díl série přinese dost radikální změnu konceptu. Místo jednoho hlavního hrdiny budeš moct hrát prakticky za jakoukoliv postavu v herním světě. Jakmile ale umře, tak musíš hledat novou. Zatím není moc jasný, jak to v praxi bude fungovat a pravděpodobně se jedná o hlavní důvod odložení.

 

 

Po amerických městech v předchozích dílech nás čeká značně dystopický Londýn. Legion vyjde pro PC, PlayStation 4, Xbox One a novou generaci konzolí.

 


 

Mohlo by tě zajímat

Esport mindsets: Trénuješ nebo tryhardíš? Musíš si vybrat!

Esport mindsets: Trénuješ nebo tryhardíš? Musíš si vybrat!

Přinášíme ti třetí z článků, kterej by ti mohl pomoci se v esportu posunout zase o kousek dál. Big Shock! ti dnes ukáže…

E-sport mindsets: Co je to tilt, a jak se toho zbavit?

E-sport mindsets: Co je to tilt, a jak se toho zbavit?

Určitě to dobře znáš, prohraješ jednou a zapneš další hru. Chytneš leavera a zase prohra. Zapneš další, všichni si…

Už sis psal s Shock! Botem? Napiš mu!

Už sis psal s Shock! Botem? Napiš mu!

Big Shock! se opět posouvá o kus dál a díky neuvěřitelně obří Challenge Accepted kampani s Evropou 2 přichází i s…

Nejlepší herní ceny, to je Big Shock! Gaming 2019!

Nejlepší herní ceny, to je Big Shock! Gaming 2019!

Padesátipalcový monitor, nejnovější herní telefon, hromada příslušenství, a to stále není všechno. Vypij pár Big Shocků…

Multiplayer v Call of Duty letos čekají zásadní změny + první trailer.

Multiplayer v Call of Duty letos čekají zásadní změny + první trailer.

Jedno ze základních pravidel herního průmyslu říká, že se každej podzim dočkáme novýho dílu série Call of Duty. A…

Big Shock! výběr: 5 zimních sportů, který bys nečekal

Big Shock! výběr: 5 zimních sportů, který bys nečekal

Koňský lyžování, profi koulovačka a spousta dalších zimních bizárů jsou běžným smrtelníkům skrytý v ulitě svejch…

Shockhunters na Rally Dakar 2019.

Shockhunters na Rally Dakar 2019.

Legendární extrémní závod se blíží a Big Shock! u toho nesmí chybět. Rally Dakar 2019 klepe na dveře. Tentokrát se jede…

MADFINGER Games zase na blogu. Čti rozhovor se CEO Markem Rabasem!

MADFINGER Games zase na blogu. Čti rozhovor se CEO Markem Rabasem!

Dneska máš šanci si přečíst něco fakt velkýho! Minule jsme ti představili herní tituly z dílny MADFINGER Games a dnes…

1. etapa soutěže je pryč. Blížíme se do finishe!

1. etapa soutěže je pryč. Blížíme se do finishe!

Dakarská rallye už je za námi. Ale Big Dakar! pokračuje. Ještě na nás čeká přesně polovina cen a jedno losování, který…

První vítězství v sérii Enduro pro Milana Myšíka!

První vítězství v sérii Enduro pro Milana Myšíka!

Ještě nikdy se našemu ShockHunterovi Milanu Myšíku nedařilo, tak jako teď! Skvělá forma nese své ovoce, a to jak na…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko