Pravidla skryté soutěže na blogu.

Pravidla skryté soutěže na blogu.

Podmínky soutěže – Big Shock! kvíz

 

1. Pořadatel soutěže

1.1. Pořadatelem soutěže je společnost Al-Namura, spol. s. r. o., se sídlem Praha 6 - Na Viničních horách 1831/16, PSČ 160 00, Česká republika, IČO: 45795436, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 27347 (dále jen „pořadatel“).

1.2. Organizátorem soutěže je reklamní agentura Socialsharks s.r.o., se sídlem Jankovcova 53, Praha 7 - Holešovice, 170 00, IČO: 01417070, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 206086 (dale jen “organizátor”).

1.3. Pořadatel Soutěže je provozovatelem blogu „Big Shock! CZ“ https://www.bigshock.cz/blog/ („Blog“) a také facebookové stránky „Big Shock! CZ“ https://www.facebook.com/bigshock.cz/ („Facebooková stránka“). Tato Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována, vyhodnocována ani spravována provozovatelem sociální sítě Facebook („Facebook“) a nijak s ním nesouvisí. Provozovateli Facebooku nevznikají ve spojení se Soutěží žádné závazky ani povinnosti vůči účastníkům Soutěže.

 

2. Místo a doba konání soutěže

2.1. Soutěž probíhá na území České a Slovenské republiky v době od 2. 9. 2019 do 10. 9. 2019 v prostředí komentářů pod článkem na Blogu „CHALLENGE COMPLETED! LIMITOVANÁ EDICE 2019 JE U KONCE.“.

 

3. Účastníci soutěže

3.1. Účastníkem soutěže se může stát pouze fyzická osoba starší 18 let s bydlištěm a kontaktní adresou na území České nebo Slovenské republiky, která má zřízen platný osobní účet na Facebooku a splní další podmínky uvedené v těchto Pravidlech. („Soutěžící“).

3.2. Účast v soutěži prostřednictvím účtu jiné osoby je vyloučena.

3.3. Každý se smí účastnit pouze prostřednictvím jediného facebookového účtu. V případě, že by se tentýž Soutěžící účastnil z více účtů, budou všechny jeho odpovědi ze všech účtů ze Soutěže vyřazeny.

3.4. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele a organizátora soutěže a osoby jim blízké. V případě, že by se výhercem stala osoba, která je ze soutěže vyloučena, nezíská výhru.

3.5. Soutěžící účastí v soutěži souhlasí se zpracováním osobních údajů pro zapojení do soutěže a slosování. Bere také na vědomí, že pro odeslání výhry potřebuje Organizátor také jeho osobní údaje (jméno, příjmení, adresu) a zpracovává je na základě oprávněného zájmu.

3.6. Organizátor soutěže je oprávněn kontrolovat všechny podmínky pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoli otázce se soutěží spojenou. Organizátor má právo vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla, jednal v rozporu s dobrými mravy, snažil se získat výhru podvodným způsobem, využíval komunikační prostředky k poškozování jména pořadatele či kterýchkoli jiných osob nebo byl z této činnosti důvodně podezřelý, a to bez náhrady nákladů či škod, které by vyloučením mohly účastníkovi vzniknout.

 

4. Průběh soutěže

4.1. Zájemce, který splňuje stanovené podmínky, se zúčastní soutěže tak, že v době konání soutěže napíše tip ohledně budoucích aktivit značky Big Shock! skrze komentář pod článkem.

4.2. Vyhrávají tři nejrychlejší odpovědi.

4.3. Vyhodnocení soutěže proběhne formou komentáře v diskuzi pod článkem na Blogu. Výherce bude o Výhře informován Organizátorem přímo pod jeho soutěžním komentářem.

 

5. Výhry v soutěži

5.1. Výhrou v soutěži je balíček drobných cen od Pořadatele („Výhra“).

5.2. Na výhru mají šanci účastníci dle 4.1. První správnou odpověď dle 4.2. odmění organizátor výhrou popsanou v 5.1.

5.3. Výherce vstoupí do kontaktu s organizátorem formou soukromé zprávy na Facebooku do 14 dnů od vyhlášení výsledků soutěže a sdělí mu údaje potřebné pro odeslání výhry. Neučiní-li tak výherce v uvedené lhůtě, ztrácí výhru a organizátor je oprávněn vybrat náhradního výherce.

5.4. Nárok na uplatnění Výhry ze Soutěže nemůže Soutěžící převést na jiného Soutěžícího nebo třetí osobu.

5.5. Soutěžící, který neposkytne potřebnou součinnost dle předchozích ustanovení nebo ji předem odmítne, ztratí nárok na Výhru.

5.6. Soutěžící, kteří nezískali Výhru, nebudou nijak vyrozuměni.

5.7. Organizátor ani pořadatel neodpovídá za nedoručení, ztrátu ani poškození výher. Nenese žádnou odpovědnost za jakákoli rizika nebo povinnosti související s užíváním výher. Výhry nelze reklamovat.

5.8. Organizátor má v odůvodněných případech právo nahradit Výhru obdobnou výhrou. Výhru nelze alternativně vyplatit v penězích ani v jiném plnění.

5.9. V případě, že se ukáže, že Výherce nemá z jakéhokoli důvodu nárok na Výhru podle těchto Pravidel, nebo pokud Výherce Výhru odmítne, je výlučně na rozhodnutí Organizátora, zda vybere jako Výherce jiného Soutěžícího, který splnil veškeré podmínky účasti v Soutěži, nebo zda Výhru použije k jiným účelům.

 

6. Předání výher výhercům

6.1. Výhra v Soutěži bude Výherci zaslána na adresu, kterou sdělí dle článku 4.9.

6.2. Výhra je výherci na kontaktní adresu zaslána celkově maximálně dvakrát, tj. v případě, že se napoprvé výhru nepodaří Výherci doručit, Organizátor odešle výhru ještě jednou.

6.3. Pokud si Výherce Výhru ani napodruhé nepřevezme, bude Organizátor postupovat stejně jako v případě popsaném v článku 5.7. těchto Pravidel.

 

7. Společná ustanovení

7.1. Pravidla budou po celou Dobu konání Soutěže dostupná na blogu v přiloženém článku, Tento článek je dostupný ze článku v jehož komentářích soutěž probíhá. https://www.bigshock.cz/blog/bs-now/pravidla-skryte-souteze-na-blogu

7.2. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat. Práva a povinnosti vznikající v souvislosti se Soutěží, která nejsou upravená v těchto Pravidlech, se řídí právními předpisy České republiky.

7.3. Nesplněním stanovených podmínek nebo jednáním v rozporu s pravidly ztrácí soutěžící svoji účast v soutěži a případnou výhru. Sporné otázky posuzuje pořadatel.

7.4. Soutěžící účastí v soutěži projevuje svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro zapojení do soutěže a slosování. Bere také na vědomí, že pro odeslání výhry potřebuje Organizátor také jeho osobní údaje (jméno, příjmení, adresu) a zpracovává je na základě oprávněného zájmu.

7.5. Organizátor je oprávněn s konečnou platností rozhodnout o všech záležitostech týkajících se soutěže. Pořadatel může soutěž kdykoli změnit, zrušit nebo upravit její pravidla.

7.6. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Vymáhání účasti v soutěži nebo výher soudní nebo jinou právní cestou je vyloučeno.

7.7. Soutěžící nese odpovědnost za jakýkoliv obsah, který vkládá do komentářů pod blogovým článkem. Soutěžící rovněž odpovídá Pořadateli a Organizátorovi za veškerou újmu, kterou by tímto případně způsobil třetím osobám. Soutěžící je povinen vkládat jakožto Soutěžní fotografii pouze takový obsah, k jehož vložení je plně oprávněn, jestliže takovému vložení nebrání žádná práva (práva duševního vlastnictví, osobnostní práva apod.) třetích osob, a zároveň takový obsah, který není v rozporu s příslušnými právními předpisy České republiky.

7.8. Organizátor ani pořadatel nezodpovídá za jakákoli omezení související zejména s připojením k internetové síti, s dostupností nebo funkčností webových stránek, nebo s přenosem dat.

7.9. Organizátora je možné v souvislosti se Soutěží kontaktovat též e-mailem na shark@socialsharks.cz.

7.10.   Soutěžící má coby spotřebitel právo na mimosoudní řešení případných sporů s Organizátorem ve vztahu k Soutěži v souladu s § 20d a násl. zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů, a to prostřednictvím České obchodní inspekce (www.coi.cz).

V Praze dne 2 9. 2019

 

Mohlo by tě zajímat

10 must have věcí, který si sbalit s sebou na Dakar

10 must have věcí, který si sbalit s sebou na Dakar

Budeme k tobě upřímní. Dakar není jen hlavní město Senegalu, ale taky pot, krev, dřina a bůhví co všechno ještě.…

Mára Holeček shockuje. Další prvovýstup! Chamlang pokořen.

Mára Holeček shockuje. Další prvovýstup! Chamlang pokořen.

Neuvěřitelný se stalo skutečností. Poprvé na světě byla pokořena severozápadní stěna nepálské hory Chamlang a my máme…

Horská cyklistika a Big Shock! Čti rozhovor s Áďou Fuksovou.

Horská cyklistika a Big Shock! Čti rozhovor s Áďou Fuksovou.

Shockhunters rodina se neustále rozrůstá a ty máš dneska možnost poznat 19 letou horskou cyklistku Áďu Fuksovou. Co jí,…

Deníček filmového kritika

Deníček filmového kritika

Zdarec! Rok 2022 je sice za námi, ale klenoty kinematografie, který v tomhle roce vznikly, s námi budou už na pořád. Já…

Přečti si, kde a jak sledovat Rallye Dakar 2020!

Přečti si, kde a jak sledovat Rallye Dakar 2020!

Jasně, jde to v pohodě vygooglit, ale když už nás máš, tak proč se namáhat. A i když už léta Dakar sleduješ, nikdy…

3 Top metalový kapely, který se urvaly ze řetězu.

3 Top metalový kapely, který se urvaly ze řetězu.

Většina lidí, když slyší metal, tak si hned představí partu dlouhovlasých strašáků oblečených v černým latexu a lebkách…

Shockhunters na skejtu! Rozhovor s Honzou Malým.

Shockhunters na skejtu! Rozhovor s Honzou Malým.

Je to tady! Další měsíc, další rozhovor, tentokrát si pokecáme s Shockhunterem, co se prohání ulicemi na skatu. Jak…

Návrat krvavé ikony ve velkým stylu: Nové God of War!

Návrat krvavé ikony ve velkým stylu: Nové God of War!

Hráči, kterým doma pod televizí leží aktuální konzole od Sony, se dočkali jedný z největších exkluzivit tohoto…

Co říkáte na nový Challenge Accepted limitky?

Co říkáte na nový Challenge Accepted limitky?

Už nějakej ten týden jsou v oběhu dvě nový příchutě. Ananas-kokos a káva-granátové jablko vzaly pulty útokem. Pojďme se…

Šimon Bartík, ambasador Big Shock! a akrobatický lyžař na blogu!

Šimon Bartík, ambasador Big Shock! a akrobatický lyžař na blogu!

To nejlepší, co nabízí Český freeskiing - dnes na blogu! Šimon Bartík v našich barvách provádí fakt husarský kousky na…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko