Nové hry v listopadu: Battlefield a 2. světová, on-line Fallout a nové Darksiders.

Předchozí měsíce sice již přinesly řadu velkých her, pořád je ale v zásobě na letošní rok dostatek kousků. Tento měsíc nás čeká hlavně nový Battlefield V, který byl odložen z původního říjnového data.
Nové hry v listopadu: Battlefield a 2. světová, on-line Fallout a nové Darksiders.

 

 


 

Battlefield V

Od vydání Battlefield 1 uplynuly dva roky, takže letos je konečně čas na nový pokračování série.

Studio DICE se nyní vrací do éry, kde série před dlouhými lety začala a nabídne hráčům 2. světovou válku. Call of Duty se sice do této éry vrátilo již minulý rok, Battlefield ale nabízí úplně jinej zážitek z on-line bitev, takže fanoušci tohoto typu her dostanou po dlouhých letech hru zasazenou do kulis druhýho globálního konfliktu.

Kromě tradičního on-line zápolení se můžeš těšit na příběhovou část. Po vzoru předchozí hry bude opět podána formou válečnejch příběhů, takže se dostaneš do kůže řady hrdinů v různejch koutech světa. Jeden z trailerů třeba odhalil pasáž na lyžích v Norsku.

 

 

On-line část Battlefield V nabídne v den vydání osm map. Nedávno je všechny představil nový trailer plnej výbušných záběrů a rozhodně se máš na co těšit.

Podíváš se do písečný Afriky, zamrzlýho Norska nebo barevný Francie. Tvůrci plánují mapy postupně přidávat, a to pro všechny hráče a zdarma.

Battlefield V by měl dostat vůbec nejvíce dodatečnýho obsahu a ten již nebude schovanej za Premium Pass, aby nedocházelo ke zbytečnýmu štěpení komunity.

Pozděj po vydání tak dorazí třeba kooperativní režim Combined Arms pro čtyři hráče a na jaře příštího roku velmi očekávaný battle royale režim Firestorm. Ten se bude hrát v tradičních 4členných četách.

 

 

Battlefield V vyjde 20. listopadu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předplatitelé Origin Access Premier na PC dostanou plnou verzi hry s předstihem pár dnů.

 


 

Fallout 76

Sérii Fallout máme všichni bezpečně zažitou jako obří dobrodružství pro jednoho hráče v post-apokalyptickém světě. Pro Fallout 76 to ale neplatí, Bethesda se totiž rozhodla, že zkusí multiplayer.

V nelítostným světě série Fallout se tak nově budeš moci pokusit přežít ve spojení až se třemi dalšími hráči, ale klidně si to můžeš risknout sólo. Hra neobsahuje žádný počítačem řízený přeživší, všechny lidský postavy tak budou ostatní hráči.

Samotnej herní svět je tentokrát zasazen do státu West Virginia a velikostně je zhruba 4x větší než Fallout 4. Zkrátka hromada prostoru, na kterým se můžeš vyřádit. S větším světem jdou ruku v ruce taky grafický vylepšení, aby Fallout 76 mohl pořádně vyniknout.

Díky novýmu systému Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) budeš moct stavět obydlí kdekoliv na mapě. Získáš tak přístup k zásobám, bezpečí a klidně si budeš moct spustit vlastní obchod pro ostatní hráče. Studio ale varuje, že ne každej bude vůči sousedům přátelský.

Žádný překvápko.

 

 

Velkou kapitolou Fallout 76 jsou nukleární zbraně. Jakmile se ti podaří získat kódy pro jejich spuštění, můžeš je vypálit kamkoliv na mapu. Tím herní svět dost změníte a vzniklý kráter třeba otevře přístup k nalezení mocnejch zbraní a výbavy. Jenže pozor, výsledná radiace přiláká taky silná monstra. Prostě Fallout zbrusu novej a zároveň přesně takovej, jak ho známe.

Fallout 76 vyjde 14. listopadu pro PC (hra není na Steamu), PlayStation 4 a Xbox One.

 


 

Darksiders III

Listopad jen tak tak stihne také nové Darksiders. Fanoušci rychlejch bojovek dostanou v pořadí již třetí díl oblíbený série a mohou se těšit na dalšího jezdce apokalypsy. Tentokrát to bude nebezpečná Fury, která v boji využívá primárně bič a magii, aby s monstry pořádně zatočila. Bič využijete i mimo boj, pomůže vám překonávat dlouhé vzdálenosti.

Autoři pro Fury připravili několik rozdílnejch forem. Můžete se do nich přepnout a získat tak jinou zbraň (třeba obří kladivo) a taky nový sety schopností. Každý se hodí pro jiný situace a jedná se tak o parádní oživení hry.

Herní svět třetího Darksiders bude podobně jako dvojka otevřenej a nabídne ti při postupování příběhem dostatek možností pro vedlejší prozkoumávání.

Těšit se můžeš tež na různý okolní kulisy, takže se nemusíš bát, že bys furt bojovali v podobným prostředí. Úkol pro Fury nebude zrovna snadnej, je třeba zlikvidovat “Sedm smrtelných hříchů”, takže soubojů s bossy si určitě užiješ dosyta.

 

 

Darksiders III vychází 27. listopadu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

 


 

 

Mohlo by tě zajímat

League of Legends Big Shock! Cup

League of Legends Big Shock! Cup

Jak jsi již určitě zaznamenal, tak ve dnech 30. - 31. října proběhl očekávaný Big Shock! Cup ve hře League of Legends a…

LAst Try - skejtový snímek z Los Angeles

LAst Try - skejtový snímek z Los Angeles

USA a Kalifornie, synonymum pro skejťáka víc než jasný - kolébka skateboardingu. Tady vznikl svět čtyř…

Biketrial alias adrenalin na dvou kolech. Poznej Shockhuntera Jana Kočíše!

Biketrial alias adrenalin na dvou kolech. Poznej Shockhuntera Jana Kočíše!

Jezdit na kole umí kde kdo, ale skákat, to už je o poznání horší. Jan Kočíš však zvládá s přehledem i to. Přeskočit…

Shockhunter motorkář na Dakaru! Rozhovor s Honzou Brabcem

Shockhunter motorkář na Dakaru! Rozhovor s Honzou Brabcem

Od mala jezdí na motorce, je to několikanásobnej mistr Český republiky v motocrossu, umí lítat s letadlem a miluje…

5 Big Shock! tipů: Esport guidy, návody a materiály

5 Big Shock! tipů: Esport guidy, návody a materiály

Ať už hraješ Fortnite, CS:GO, nebo některou z MOBA her, chceš bejt lepší. A to je dobře! Ale dneska už je obsahu…

Přečti si, kde a jak sledovat Rallye Dakar 2020!

Přečti si, kde a jak sledovat Rallye Dakar 2020!

Jasně, jde to v pohodě vygooglit, ale když už nás máš, tak proč se namáhat. A i když už léta Dakar sleduješ, nikdy…

Výběr gaming vybavení z CES 2020

Výběr gaming vybavení z CES 2020

Máme za sebou tradiční obří veletrh CES. Každoročně tady výrobci všemožný elektroniky představují novinky. Herní…

Big Shock! a Prima COOL? Esport jak vyšitej!

Big Shock! a Prima COOL? Esport jak vyšitej!

Určitě si už nějakou dobu říkáš, kdy se Big Shock! opře do gamingu skutečně naplno. No, tak je to konečně tady! Přečti…

Big Shock! CUP - 31.7. - 1.8.

Big Shock! CUP - 31.7. - 1.8.

Představujeme ti nový projekt ve spolupráci s Big Shock! a herní organizací Ironic Outlaws. Shodli jsme se, že…

Legendy esportu na lokální scéně

Legendy esportu na lokální scéně

V dnešním článku se dozvíš o borcích z progaming scény, kteří už nemusí nikomu nic dokazovat. Ti už legendami…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko